De Vrienden Van Next Chapter

Op deze pagina tonen wij een aantal partners van ons die ons hebben geholpen met het opbouwen van ons merk Next Chapter. Deze bedrijven zijn wij zeer dankbaar en dragen wij een warm hart toe:

Blue2blond

Webbuilder die staat voor het bouwen van toegankelijke en responsive websites waarmee online doelgroepen vergroot worden, geproduceerd door een in huis ontworpen functioneel, gebruiksvriendelijk en zoekmachine optimaal CMS systeem. Ook bedrijfssoftware of webapplicaties welke zich toespitst op de processen binnen jouw onderneming of organisatie, behoren tot de mogelijkheden.

Weten wat Blue2blond voor jou kan betekenen? Bekijk de website van Blue2blond

Blancpromotietextiel

Blanc Promotietextiel bedrukt en levert alle soorten textiel.T-shirts, maar ook bedrijfskleding, draagtassen, baseball caps, polo shirts, sweaters en bodywarmers. Ook borduren van textiel behoort tot de mogelijkheden.

Weten wat Blanc voor jou kan betekenen? Lees verder ....

Animatier.nl

Bram, eigenaar van De Animatier, hielp ons bij het maken van een logo animatie. Deze animatie gebruiken we dan als achtergrond tijdens sommige optredens. Samen zijn we op zoek gegaan naar leuke voorbeelden en creatieve ideeën en zo heeft Bram in no-time een toffe visual in elkaar gezet die ons logo complimenteert én onze show helemaal af maakt.

Wil je weten wat Bram nog meer voor een toffe animaties en infographics maakt? Kijk dan op www.animatier.nl

Samenwerkende Boekingsburo's: