Info

In de afgelopen jaren hebben de muzikanten van NEXT CHAPTER in diverse bezettingen hun ervaringen en reputatie opgebouwd.

Next Chapter is een professionele zes-koppige allround coverband die garant staat voor een avond vol energieke live muziek. Het publiek wordt meegenomen in een muzikaal feestje waarbij de energie van het podium spat. Niks gemaakte lol of opsmuk, Next Chapter bandleden vinden het heerlijk om voor haar publiek te spelen en dat zie je meteen!

Live muziek moet verder gaan dan alleen het spelen van liedjes. Daarom brengt Next Chapter zijn muziek vaak verwerkt tot verfrissende mash-ups en medleys. Verfrissend maar altijd herkenbaar. Natuurlijk ontbreken de Top2000 klassiekers niet zoals Paradise By The Dashboard Light van Meat Loaf of het mooie I Won't Give Up van Jason Mraz.

Of het nu een feesttent, festival, bedrijfsfeest of een bruiloft is, Next Chapter weet uw evenement muzikaal tot een hoogtepunt te brengen. Dansen en zingen tot je niet meer kan!

Alle bandleden hebben zeer ruime ervaring in livebands en dat is absoluut te horen en te zien! De bandleden van Next Chapter zijn muzikale toppers en kunnen meer dan alleen hun eigen instrument bespelen. Zo word er bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan de achtergrond zang en percussieve elementen. Dit maakt een Next Chapter optreden tot een complete beleving waar je niet om heen kan.

Bandleden Next Chapter:
Henneke Veenings – lead vocals & percussion
Rik Adema – lead vocals, saxophone & keys
Barry van Smeden – guitar & backing vocals
Romeo Doekhi – bass guitar & backing vocals
Robert Biesenbeek – drums en percussion
Ton van der Aa – keyboards & backing vocals


Benieuwd naar wat wij o.a. allemaal spelen? Bekijk op onze repertoire pagina voor een greep uit alle nummers.

De bandleden van Coverband Next Chapter


Next Chapter heeft o.a. gespeeld op:

Bevrijdingspop 5 mei Purmerend, Reuring Festival, Poppodium P3, De Heeren van Aemstel, The Waterhole, etc. etc.